torsdag 8. april 2010

Strandtur-skadet tå og myggestikkoppdatering!


Her er vi klare på stranda!! Som dere ser sånn ellers på stranda så var det lite folk så tidlig ute som oss... vi var der rett før 10... skulle tro det var flere der da... men de kom etter oss! Etterhvert kom det ganske så mange! Hadde vært deilig om det forble så lite da... ha en så flott strand for seg selv hadde jo vært fint! Blir nok roligere utover nå, for nå etter påske drar visst mange av de langtidsferierende hjemover igjen og strendene blir rolige! Gikk ihvertfall veldig bra på stranda idag, vi koste oss frem til 12.30... da spiste vi en pizza på en av de mange resturantene og dro hjem etter isen til dessert var fortært! Så ble det soving og litt prating med mormor og morfar på skype!

Gutten vår koser seg i sanda! Skikkelig stort å endelig få teste ut strandlekene ja!
Det ble gravd, vannet og kjørt sand! Ikke den beste sanda på Amadores stranda til å bygge med... så ble ingen store sandslott idag, men var moro alikevel da! Vi storkoste oss på stranda idag ja!

Store gutten vår var litt uheldig på ettermiddagen idag... spiste middag ute og på vei ned fra stolen, så veltet stolen og traff såklart tåa hans! Au au au ble det da ja! Mor var nesten litt redd for at tåa var knekt eller noe, for ble et sår og ganske fort litt blått også! Uff, så ikke så bra ut... men så fort isen kom og en kald klut ble lagt på ble alt så mye bedre! Tåa kan beveges og gutten går uten å halte nå... så alt er nok bra da!

Her sitter han med en kald klut på totten og isen i handa... da hjelper det!

... og by the way... myggestikkene klør fortsatt!!! ugh!

1 kommentar:

 1. Huff da, stakkars pjokken...
  Så ikke noe deilig ut.
  Ikke myggstikkene dine heller BTW...
  Vi skulle nok vært innom i London på den reisebokhandelen og kjøpt STERK myggspray. Man må gå for 100% DEET. Det har iallefall hjulpet meg.
  God bedring til N, får håpe det er bedre imorra!
  Ha en flott kveld snuppa!
  Stor klem

  SvarSlett