lørdag 17. april 2010

Lørdag morgen... referat fra igår og rydding etter igår!


Først et bilde av en veldig stolt gutt... enda en ny pakke ble det!
Igår var han superflink til å huske på å gå på do... selv med masse besøk og aktiv lek med kameraten som kom! Veldig imponert da ja!
Hatt et uhell på morgenen nå da... så er ikke helt på plass enda! Ble litt sur for at han ikke fikk pakke for at han bæsjet idag da....

Mannen min ble jo hele 35 år igår, så da måtte det et lite selskap til! Jeg lagde kake da... også har jeg helt glemt å ta bilde av det ferdige resultatet... så her kommer de bildene jeg tok... hihi, av mandlene jeg brukte lang tid på å hakke... siden jeg jo ikke hadde noe å male dem med!

Gjestene sa kaka var god.. så da ble den vellykket ihvertfall!!! Verdt strevet med andre ord!

Middagen ble hjemmelaget tapas... med bla masse spekemat! Har rimelig mye igjen for å si det sånn! Mannen var nok litt vel sulten da vi var å handlet inn... :)
Resten av tapas maten... foccacia brødet mitt... mannens kjøttboller... fisk, potetomelett, salat, stekt ris og div annet også da! Veldig godt og alle ble mette!
Gutten var har jo blitt litt sulteforet på lek med andre barn den første tiden her nede, så igår da kameraten endelig kom på besøk var han helt i 100!!! Storkoste seg! De lekte HELE kvelden uten noe krangling i det hele tatt! Her har de fått hver sin PEZ figur og det var vel det eneste minuttet de satt stille hele kvelden!
Gutten som kom på besøk er 2 år eldre enn vår, men de fungerte flott sammen allikvel da! Her fikser de vann til boblene... hihi, ble ikke mye bobler... heller vannlek! Og 2 åringen vår lærte nok litt av hvert av han som er større!
Og til slutt ett bilde av meg i finstasen... eller ihvertfall i litt sommerklær... alt etter graviditeten har jo ikke akkurat blitt borte enda, så er fremdeles mye som ikke helt passer gitt! Og pentøy er ikke akkurat praktisk ammetøy!
Morgenen idag har det blitt endel å rydde da.. glass og mat overalt! Nå begynner det å bli bedre her! Har fått ryddet og nå skal mannen vekkes! Han har vært så heldig at han fikk lov å sove litt lenger idag! Imorgen er det min tur ja!
Nå bærer det vel ut på stranda snart tenker jeg!
Ha en flott dag der hjemme, håper ingen av dere er strandet pga asken!
-Stine-
2 kommentarer:

 1. Hei vennen!
  Så ut som dere hadde en flott bursdag for R:-)
  Masse mat som vanlig ha, hehe, han pleier jo det;-)
  Så godt ut! Du får huske å ta bilde av kaka neste gang!
  S her sitter og se på bildene deres hver dag seh, og nå husker han navnet på babyen også, tihi...
  Håper det ble stranda og at dere hadde en fin lørdag da. Idag skal vi sette opp ny trampoline her, så det kan jo bli et morsomt (les vanskelig) prosjekt;-)
  Ha en flott søndag snuppa, stor klem

  SvarSlett
 2. Hei :-)

  Til tross for regnværsdager ser det ut som dere har det flott :-) Og flink eldstemann er til å klare seg. Tapas er utrolig godt og sosialt.

  Ser jeg er nevnt (bloggen min) lenger ned, tusen takk for det - hyggelig. Å følge bloggen din gjør at jeg gleder meg ekstra til sommeren :-)

  SvarSlett