torsdag 22. april 2010

Gutta sover, da passer jeg på å laste opp litt bilder!

Ja, da har jeg fått lastet opp en haug bilder fra de siste dagene... så da får dere bare kose dere!
Har jo gjort litt av hvert... så blir en fin blanding! Mest av de vakre guttene mine såklart!

Her et lite strandbilde... her koser han seg med Ananas på boks! Alt for å få i han litt væske i varmen! Var en utfordring å holde sanda borte da... :)

Og her en smilende gutt! Har begynt å smile som bare det de siste dagene! SÅ gøy!
Også har han begynt å lete etter tommelen sin.... hmmm... slekter på mamma'n sin kanskje? Håper å unngå tommelen da... så putter i smokken så ofte vi kan!
Fin sleik eller hva? Hihi... her har han fått kur i håret av pappa!
Lørdag var vi på en liten oppdagelsestur på ettermiddagen. Tok en liten kjøretur ned til Maspalomas, Meloneras og Playa Ingles. Her står gutta ved sandørkenen i Maspalomas... en mini ørken her på GC! Tok ikke en gåtur i sanddynene denne gangen, men det må vi helt klart få til den gang!
Ser virkelig ut som et helt annet sted på dette bildet!
Så dro vi innom et sted i playa ingles... masse morsomme ting å putte penger på! Pappa er vel like i hundre som sønnen tenker jeg... :)
På veien hjem stoppet vi innom Holliday world... egentlig for at største gutten måtte tisse, men vi tok like godt en lengre stopp vi! Masse moro der ja!
Var tivoli der nemlig! Dette var det han løp først bort til! Veldig så fornøyd!
Kjiiiiilte litt i magen her ja!
løven var en selvfølge.... Grrrr
Som sabeltannskuta også var! Hiv og hoi!
Så bar det opp i høyden med mor og sønn.... Pappa og minstemann ble igjen laaaaangt der nede!

Langt oppe... hihi, var en liten gutt som tok hånda til mamma ganske så fort pariserhjulet satt i gang ja!

Huska måtte også testes! Fikk kjørt litt av hvert ja! Og det beste med det hele er vel for mor og far at prisene ikke er som 17 mai hjemme... vi kjøpte et kort med 25 klipp for 80 kroner... dette kortet holdt til 8-9 turer! Akkurat passe så gutten ble veldig fornøyd på en lørdag! Og da er jo mor og far glade også da!
Denne måtte testes enda en gang før vi kunne dra hjem...
Vi storkoste oss ihvertfall veldig denne dagen... og tror nok gutta gjorde det også! Minstemann sov gladelig gjennom det hele.. kan jo hende han kan ha glede av noe av det når han blir litt større... om ikke annet farger og musikk!
Ble en lite middag og enda et dobesøk før vi snudde nesene våre hjem!
Tenk han klarer seg faktisk hele dagen uten uhell!!! Selv ute på tur!
Et resultat av alle pakker har jo blitt en enda større samling av Lynet Mcqueen biler da!
Her tror jeg alle sammen skal være tilstede på teppet! Tror vi telte til litt over 50 her om dagen jeg! Og blir nok flere også... for han pappa har vært på ferde i lekebutikken hjemme han! Så flere biler er på vei nedover hit om ikke så lenge! hihi, er nok ikke bare en gutt som er gal etter biler her i huset....
Nå er det straks middagstid her... Størtemann sover enda, så må nesten vekke han snart... tar på å være på stranda hele formiddagen gitt!
Ha en fin ettermiddag alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Så fine bilder du har lagt ut! Gutta vokser seg skikkelig til. Dere må ta dere en tur i sanddynene - skikkelig trening for leggmusklene ;=) Ikke hver dag man har anledning til å rusle en tur i ørkenen.

  Så flink Niolis (Heddas tulle-kallenavn på Nikolas)er på do-treningen om dagen - blir skikkelig imponert jeg. Og ikke minst svært optimistisk med tanke på vår egen trening til sommeren. Og da skal smokken vekk også. Hedda er klar for å gi alle til Kaptein Sabeltann nå, men jeg tror ikke hun helt skjønner hva det innebærer. Men nå er billetter og hotell bestilt, så Dyreparkbesøk blir det uansett. Det gleder vi oss til.

  Til helgen blir det bryllupsfest og en tur på åpningshelgen på Tusenfryd på oss - da skal mor endelig får kjøre karuseller igjen *gleder meg masse*

  Dere får ha en god helg alle sammen. Kos dere!

  Klem

  SvarSlett
 2. Så kos å se Filip. Og så stor han har blitt. Veldig fint å se på video, Stine. :-)
  Klem fra Turid til dere alle.

  SvarSlett
 3. Hei :-)

  Så mange herlige bilder! Ser ut som dere koser dere veldig mye - både store og små. Jeg tar en tur innom bloggen titt og ofte for å få litt sommerfølelse :-)

  Flere som har bildilla gutter ser jeg - her er det Ferrari som gjelder. De kjører stil.

  Nydelig video av minstemann -vakker baby.

  Kos dere, ha en fin søndag

  SvarSlett