tirsdag 13. april 2010

Regn, Award, fløte på spansk m.m.
Ja, her regner det faktisk idag!! Første dagen det ikke har vært sol siden vi kom hit ned! Litt rart liksom.. ta på bukse på barna istedenfor... hihi, men er varmt og godt allikevel altså! Har lest et sted at det er 340 soldager i året her... skal jammen ta å telle dette året altså! Så fra 22 mars i år til neste år... til nå er det en regndag!

Også har jeg fått en award!! Har fått en tidligere også... men det var før jeg vel egentlig kom igang skikkelig med bloggen, så den ble det liksom aldri noe av... men tusen takk http://storstepiasbekjennelser.blogspot.com/ for awarden! Veldig koselig!


Med awarden følger det en utfording.
Man skal skrive 7 ting om seg selv
Man må gi den videre til 12 blogger

Here it goes:
1. Jeg og familien har akkurat flyttet til Gran Canaria
2. Dette er andre gangen jeg flytter utenlands!
3. Sier kanskje seg selv... men elsker å reise!
4. Jeg har vært speider siden jeg var 8 år.
5. Jeg er litt mer enn halvt svensk.
6. Jeg har overnattet på det eneste 7 stjerners hotellet i verden! (må jo få lov å skryte litt...)
7. Jeg er førskolelærer av yrke... savner "barna" mine og kollegaer hjemme i norge!


Så var det nr 2: Gi den videre til 12 blogger:)
Ja, skal prøve å få samlet sammen 12 stykker her... har nemlig den skikkelige blogglista mi hjemme i norge og har ikke helt klart å finne frem til alle samme her enda, men er så mange flotte blogger der ute... så her kommer noen ihvertfall!!

http://frufjeldhammerskaos.blogspot.com/
http://thelovfolds.blogspot.com/
http://mammabloggfraaustralia.blogspot.com/
http://fjeldinmalaysia.blogspot.com/
http://nestenhjemme.blogspot.com/
http://oss5.blogspot.com/
http://minherligefamilie.blogspot.com/
http://vajlismatblogg.blogg.se/
http://pepperkverna.blogspot.com/
http://frkfryds.blogspot.com/
http://sordid.blogg.no/
http://fotballfrue.blogg.no/

Ble ihvertfall 12 der da... mange flotte blogger der ute!

Idag har vi vært på tur til Arguineguin på markedet der... men siden det regnet rimelig mye, ble det bare en rask tur idag. Finner sikkert noe å shoppe der en annen dag! Så bar det innom Sparbutikken... mannen min har jo bursdag denne uka, og da må det bakes kake! Ikke helt lett å finne ut av alt av ingredienser... jeg kan jo ikke et ord spansk! Så hva er fløte egentlig på spansk??? Fant noe som lignet ihvertfall.. og når jeg sjekket oversetteren til google nå, så kan det virke som det er fløte jeg har funnet....ble flytende krem fra ku... får bare håpe det smaker greit også da! Tar tid i butikken her... for er litt rotete sytemer... er ikke som hjemme hvor alt av mel og baketing står på samme sted liksom... må lete igjennom ALLE hyllene for å finne ting! Fant nemlig melis på et helt annet sted enn mel... og sukker på et tredje sted igjen! Fikk hjelp av eldstemann her å finne mandler da! Hihi, visste ikke at han visste hva mandler var engang jeg... men det var han som fant riktig pose av 100 ulike nøtteposer!

Han fikk forresten en ny pakke idag! Klarte nemlig bomelibom på potta idag tidlig! Superstolt både mamma og sønn! Da måtte vi jo bare innom kontoret til pappa å vise frem enda en ny gaffeltruck til lynet mcqueen samlingen!

Nå sover barna, så da skal jeg skynde meg å hive meg nedpå sofaen jeg også! *Snork*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar