onsdag 7. april 2010

Siste del av påsken gikk unna gitt!

Jepp, påske og fridager går unna gitt! Selv her... uten påskefølelse i det hele tatt!
Har virkelig ikke merket påsken her i det hele tatt, litt rart egentlig... for Spania feirer jo den.. men her i turiststrøkene er vist reiligionen fraværende!
Vi har gjort litt av hvert de siste dagene... kommet oss litt til rette her i huset, gitt minstemann medisiner og heldigvis er han på bedringens vei, shoppet, lekt på lekeplasser, solet oss og badet! hihi, ja det var en rask oppsumering! Kommer litt bilder nå også da...Mannen min var borte å prøve golfsettet sitt her om dagen og på kvelden gikk vi en tur bort til driving rangen og testbanen slik at eldste gutten også fikk prøve seg litt! Var kjempegøy! Så spørs ikke om han må få et barnesett sånn etterhvert! Stor ståpåvilje ja! Hihi... men teknikken var ikke helt til stede enda da!


Søndag etter legetimen til minstemann tok vi en strandtur på Puerto rico stranden. Det blir den første skikkelige strandturen vår! Nydelig sand, litt kaldt i vannet, men eldste gutten elsket å bade! Han løp ut i vannet maaaaange ganger! Strandleker har vi ikke helt rekt å få tak i enda, så denne turen ble det kroppen som måtte brukes! Derfor sand OVERALT! moro da!

Litt rar rekkefølge her nå ser jeg.. men bildene er ikke helt villige når jeg laster inn... så da kommer påskeaften etter søndag! :)
Ble jo påske egg jakt her også! Det var den påsketradisjonen vi fulgte i år ja!
Så Eldste gutten fikk lete i vei!

Og han fant det ganske fort da.... fornøyd gutt da ja!

Så måtte det jo spises litt da! Selvom det var før frokost! :) Nam nam
Tusen takk mormor, for at du sendte med påskeharen et fint påske egg!!! Innholdet ble spist opp iløpet av dagen det!

Eldste mann har jo som de fleste kjenner til ikke den store smaken for poteter... og det gjelder alle former for poteter! Skal visst begynne å spise poteter når han begynner på skolen han... hihi, men nå har han funnet ut at potetgull faktisk smaker bra! SÅ kan jo håpe at det smitter videre på vanlige poteter snart også... tvi tvi
Ja, påsken og den første tiden her nede har det blitt litt vel mye godis gitt... så nå må det strammes inn tilbake til lørdagsgodt igjen ja! blir tøft gitt, men må til! Verken barn eller voksne har godt av alt sammen! Får holde oss til ihvertfall en is om dagen isteden! :)

Mandag tok vi en laaaaang shopping runde... ble veldig lang! Trodde vel ikke vi skulle holde på hele dagen, men ting tar tid! Vi var innom ikea en tur... handlet div småting som trengtes... dro videre til verdens største obs butikk, der fant vi også litt av hvert ja! ble visst en nesten full handlekurv der også! Også var vi innom en stor lekebutikk også... strandleker og garasje til gutta ble kjøpt! Garasje har nemlig vært savnet! To kjøpesenter ble det også.... det ene fant vi ut var outlet senter.. handlet ikke så mye nå, men det er helt klart et sted mor skal tilbake til! hihi.. mange av mine favorittbutikker har outlet der nemlig! Ble handlet endel mat og endel små overraskelses pakker til den store gutten vår som skal slutte med bleie. Kjekt å ha litt på lur om han får det til!

Nå har vi jo fått nett her hjemme også, så nå kan skype kontoen taes i bruk! Brukernavnet vårt er stine_raymond. Så bare å ringe!! Vi har fått testet ut litt... Gikk greit å snakke med mormor og morfar, men nå eldstemann skulle snakke med bestemor virket ikke lyden helt... så da mått høretelefonene brukes! Hihi, moro å sitte å høre på han prate da! Utrolig kjekke greier altså! Kjekt å få snakket med dere der hjemme uten å betale så mye mer enn det nettet koster liksom!

Nå våknet eldstemann her... han har sovet lenge de to siste morgenene, litt deilig for meg da... så slipper jeg to små gutter samtidig i morgenstellet! For idag har Mannen min dratt til Norge på jobbtur... så nå blir jeg alene med begge gutta frem til mandag!

Ja, da blir det frokostmekking her!
Ha en flott dag alle sammen!
-Stine-

4 kommentarer:

 1. Hei søta! Så koselig og langt innlegg da;-)
  Syns det var litt lenge siden du hadde skrevet seh:-)
  Hjemme med S idag jeg da. Aleksander var hjemme endel av dagen med ham igår... Vi kan snakkes på msn om akkurat hva, hehe...
  Ha en strålende dag da vennen, nå skal vi gå tur i vogna og kjøpe is til lillegutt!¨
  Stor klem

  SvarSlett
 2. Så fint at du blogger så mye, så får vi fulgt med på hva dere koser dere med for tiden. Hedda synes det er stor stas å kikke på alle bildene av Nikolas og lillebroren hans, og at jeg forteller henne hva dere har gjort. Da får hun jo fulgt med. Og så gleder hun seg til å komme på besøk, selv om hun ikke helt skjønner at det ikke akkurat blir i morgen.

  Dere får kose dere med isen deres i varmen, her har ikke is-været kommet enda, men vi gleder oss til det kommer.

  Lykke til med alene-hjemme-helgen, blir vel litt å holde fingrene i tenker jeg!

  Klem Torunn

  SvarSlett
 3. Hei :-)

  Jaså, påskeharen fant frem til varme strøk? Slett ikke verst ! Fint å lese at minstemann er på bedringens vei - små kropper skal vokse og bli store!

  Så nydelige bilder, jeg hører suset av bølgene og kan nesten kjenne varmen ! Hva er vel flottere enn strandbilder? Jeg får så lyst å reise til varme igjen!

  Nyt videre - ser ut som at livet leker for store og små :-)

  SvarSlett
 4. Og en ting til - Tiger Wood får konkurranse her ser jeg. Om ikke gutten har all teknikk inne så må man se potensiale for en god inntekskilde over tid :-)

  SvarSlett