mandag 26. april 2010

Helgen vår!

Helgen flyr virkelig fort ja... Er jo familietid det, så da rekker vi litt mer!
Fredag kveld var vi på veldig hyggelig grill besøk hos Kent og Line... Masse deilig mat og hyggelig skravling! Og Størstemann fikk teste rullestolen til Kent også... rundt og rundt og rundt... Hihi, ble svimle begge to!
Lørdag morgen bar det avgårde på Amadores! Hadde avtale med noen vi traff på barnesangen på sjømannskirken om å treffes. Veldig hyggelig å være sammen med noen fler på stranda ja!
Hyggelig å bli kjent med noen nye! Barna koste seg i sanden og i vannet og vi voksne skravlet! midt på dagen ble det en deilig lunsj... og vips så gikk timene veldig fort! Var på stranda i hele 6 timer den dagen! Kvelden ble derfor stille og rolig hjemme... hadde egentlig planer om et resturant besøk... på Guantanamo eller noe sånnt... skal være veldig bra! Men det får visst bli en annen dag isteden!

Barna koste seg virkelig i sanda ja!

Minstemann sov det meste av dagen, men her tester han baderingen!

Begge de to små likte den store ringen! Men begge to holdt seg på land med den da....
Enda en pakke har blitt åpnet... for god innsats på potta!
Ble en stor krokodille!!! Denne var ment til å brukes i bassenget da... men siden bassenget er under oppussing fremdeles og tomt for vann... så måtte den jo testes litt her hjemme!

Ble en tur i stua... og en tur i plaskebassenget ute på terrassen! :)

Søndag bar det avgårde på oppdagelsestur igjen! Endte i LAs Palmas denne gangen! LAs Palmas er jo en storby! den 8. største byen i spania faktisk! Så vi fikk jo bare sett en liten del denne gange... Er forresten bare 45 min å kjøre dit, så blir nok flere turer ja!
Dette er bildet av strandpromenaden i LAs Palmas da... evigheter lang og mange koselige resturanter på veien!

Pappa fant en gate som hadde et fint navn! :)
Litt av et byggverk på stranda! Lurer veldig på hva som skjer når det begynner å regne... hvor lang tid tar det å bygge det opp igjen tro?
Måtte en tur innom lekeplassen før vi satt oss i bilen igjen da! Her tørr endelig gutten å gå over planken selv! En smule skremt for høyder nemlig... og turte først ikke, men etter litt hjelp fra pappa så gikk det bedre!
Masse fine lekeplasser her da! Finner dem rett som det er... og de aller fleste er godt vedlikeholdt også!
Søndagskvelden ble vi også hjemme... litt fim på tv, litt surfing på nettet og tidlig kvelden for ho mor! Blir jo ikke lengst sammenhengende søvn på nettene for tiden, så må passe på å sove når man kan!

3 kommentarer:

 1. Hei hei!
  Jeg har selv så innmari lyst til å flytte til utlandet
  med familien for en stund.
  Derfor er det spennende å følge med på noen som har gjort nettopp det!

  Høres ut som en herlig helg! :)

  SvarSlett
 2. Så herlig helg dere har hatt da vennen:-)
  Moro å se hvordan dere har det. Sjekker jo her hver dag, og blir skuffa hver gang du ikke har lagt ut noe nytt, tihi...
  Satser på tur nedover til sommeren vi da, men vi snakkes jo uansett før det:-)
  Ha en kos mandagskveld!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Koselig å se på bilder og lese hva dere opplever , Stine. Nå håper jeg bare dere får kjøpt en mikrofon snart, så vi får snakket på Skype. Gleder meg til å se guttene igjen.
  Hils . Klem fra Turid.

  SvarSlett