lørdag 10. april 2010

Potta funker!!!

Ja, pottetreningen er i full gang her den! Har jo ikke hatt noen potte her sånn i starten... og dotrening gikk liksom ikke så bra. Så på ikea her om dagen, da fant vi en fin rød potte! Ja, gutten vår fikk bestemme farge selv... og det måtte jo bli lynet mcqueen rød!!

Har laget en liten avtale her da... at om han klarer si ifra å tisser på potta, da får han en liten godis... og klarer han å si ifra å bæsje... ja da får han en pakke!
Så idag har jeg hatt en fornøyd gutt her! Sa flott ifra og bæsjet på potta!! Så da måtte vi finne frem pakke da! En fin lynet mcqueen som han ikke hadde fra før!

Så da bar det rett ned på bilteppet å leke da! Er helt klart favorittlekeplassen det! Kan holde på med bilene leeeeenge han ja! Og om dere ser etter... så står lynet bilene på rekke og rad.. måtte jo finne frem alle de ulike han har ja!

Minstemann har ikke helt funnet ut av bil leken enda, men blir nok lært opp etterhvert! Nå har han begynt å titte litt på tingene som henger på babygymmen! Idag var elefanten veldig så morosom å titte på! Tv'n er også veldig spennende! Tenk at farger som beveger seg kan være så spennende!

Nå håper jeg gutta sover godt i kveld/natt... ammer så ofte lillemann knyster nå på kvelden, for å se om det blir noen timer mer søvn på meg da... Hadde vært veldig deilig nmed litt mer enn 2 timer sammenhengende søvn liksom!

Bare 2 dager igjen til mannen kommer hjem nå... blir deilig!
Ha en fin kveld videre!

ps... må prøve å laste opp en film her også... se om det går liksom...
krysser fingrene!

3 kommentarer:

 1. Så flink han er da!!
  Veldig moro med video også foresten!

  SvarSlett
 2. Du må fortsette å legge ut video da snuppa. Det var supermoro å se!!!;-)
  Klem klem

  SvarSlett
 3. Det var flink gutt det. Moro å se video, blir så nære da, på en måte.Så bare fortsett med det, Stine. :-)

  SvarSlett