fredag 13. august 2010

Aqualand er digg, været må prates om!

JA, på Onsdag dro vi endelig på Aqualand igjen!!! Blitt lenge siden sist, så nå var storebror helt sikker på at han turte å stå under bøtta!!! Veeeeel.... så tøff var han vel ikke, men turte ihvertfall mer enn sist vi var der! Ble en deilig dag i vannet... for tempraturen begynte da å stige her på Gran Canaria!

Den såkalte SOPPEN som sikkert mange av dere har stått under... vannet fosser ned rundt deg! Var litt skummelt og litt moro!

Her kommer han smilende nedover tunellen uten lys: "JEG TURTE, JEG TURTE TUNELLEN UTEN LYS!!!"

Fornøyd gutt ja! Hihi, men kjørte den ikke flere ganger da.... men kjørte noen av de andre MANGE ganger! Den som stoppet helt opp var den morsomste! Hihi... så inget fartsfantom enda!
Denne tok han også et par ganger! Morsomt!

De store gutta fikk testet litt de også! Morsomt med det nye vanntette kameraet altså!!!

Her sitter hele gjengen i baderingene som flyter rundt... deilig! Endelig en ting vi kunne gjøre sammen alle sammen!

Og endelig et bilde av hele familien også! Ikke så ofte man får til det liksom!
Hadde en flott dag ihvertfall! Nydelig med kaldt vann... så nemlig da vi kom til bilen at tempraturen i lufta hadde steget endel... og det har den fortsatt med!

Igår så vi 47,5 på bilen... mens vi kjørte i 120!
Her hjemme var det denne tempraturen midt på dagen! 42,4 ute og 33,6 inne! To Hot!

Veldig greit med aircon i disse tempraturene! Vi tok oss en rask tur til bassenget også... men da kan man bare være i bassenget og gå rett hjem etterpå, for er umulig å være ute med barna nå!
Er masse vind da, men det hjelper ingenting.... for vinden er nemlig varm! Da mener jeg sånn varm at det varmer på huden når det blåser! Sånn som når du åpner komfyren liksom!

Heldigvis varer disse Calimavindene og tempraturene sjelden lenge om gangen... kanskje et par-tre dager... men ser ut til å bli varmt idag også gitt... For dette er tempraturen nå på morgenen:
Dette er tatt for en time siden da... nå er den alt oppe i 36 ute!
Så blir nok mye inne i aircon idag... da er det kjekt man han dvd! Gutta ser på Istid nå nemlig!

Hihi, så om dere der inne må holde dere inne pga regn... så må vi også holde oss inne... men pga for varme tempraturer ute!! Hihi....

Ha en fortreffelig dag alle sammen!
Her skal det planlegges bursdagsfest... er jo ikke mange dagene til vi har en 3 åring i hus!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar