tirsdag 3. august 2010

Søskenlek, leker, tær og gode nyheter!


Søskenleken begynner nå ja! Nå begynner de å bli veldig opptatt av hverandre og kan underholde hverandre litt! Det er jo ikke så dumt for mor det...
De blir nok bilgutter begge to ja! For Biler er en STOR hobby hos storebror... og lillebror skal nok bli godt opplært tenker jeg! Han følger ihvertfall godt med på storebror!

Fikk prøve seg på sklia her om dagen også... klærne henger ikke helt med da... for sklia funket ikke helt... stoppet opp hele tiden! Men de koste seg da!

De siste dagene har han blitt mer og mer opptatt av tærne sine også... er en stund siden han tok tak i dem for første gang, men nå blir de morsommere og morsommere! Idag våknet han etter luren og ble liggende å ta tak i dem en god stund før han lagde lyd og ville opp!

Fikk dette smilet da jeg tittet oppi vogna! Da blir en mamma glad da! Våkne så fornøyd er nok deilig ja! ikveld blir det test av grøt for første gang... det blir spennende!

Hihi, skjønner ikke helt hvorfor vi bruker masse penger på leker... tørkeruller er da mer enn moro! Her er det storebror som har gitt lillebror litt å leke med! Han lekte med den selv også da... bare litt papir utover, men ille moro da!

Fikk akkurat melding av mamma også... nå skal vi få besøk av dem også! 4-11 september kommer de nedover! Det gleder såklart jeg meg veldig til! Er jo dem man savner mest når man er borte! Hihi, blir mye besøk fremover da! Går vel mer eller mindre i ett i 5 uker fremover nå! Men bare koselig det altså! Og til dere der ute som planlegger et besøk... ta en titt på høyre side i bloggen min... der lister jeg hvem som kommer når... og det er første mann til mølla for å si det sånn!!

Da får jeg gå å sjekke en vannlekasje her... så ha en flott kveld videre!!!

3 kommentarer:

 1. Så herlige gutter :) Hehe, her i huset er det dorullen som fenger mest ;) Blir litt papir søl, men men

  SvarSlett
 2. Åh, så skjønn han er! Og ja, det enkle er ofte det beste hva gjelder leker og aktivitet.

  Koselig med så masse besøk da!

  SvarSlett
 3. Så stor F har blitt siden vi så han sist! Skulle ønske vi også kunne komme en tur på besøk og kose litt med godguttene ja! Du kan jo fortelle N at i går satt tante og onkel å så på Cars! Fant ut at vi ikke hadde sett hele filmen før, så da måtte vi jo det! Frank var jo skikkelig skummel jo! Haha...

  SvarSlett