mandag 2. august 2010

De siste dagene her på GC!

De siste dagene har virkelig gått så fort! Har kost oss masse med besøk fra Norge da! Og her kommer et knippe bilder av noe av det vi har gjort! Blitt masse mer også da, men får ikke akkurat alt med her!

Blitt masse bading i deilige basseng på Sunwing.... Lillebror har begynt å kose seg skikkelig i vannet han også! Blir nok en liten badeengel han også ja!
De store gutta har blitt noen resere på dypt vann også nå! Skikkelig tøffinger! Så nå må vi voksne virkelig følge med... begynner å bli farlig nå! Hopper jo uti helt uten sperrer!
Blitt en tur på Holliday World også... storebror i huset koste seg når han endelig hadde noen å kjøre karuseller sammen med! Begge to er like fokusert på teknikken og alt som skjer rundt... nesten umulig å få dem til å se på oss mens de kjører!
Hihi, vi voksne koste oss også da! Blir vi ikke smekre i de rare speilene?!!!

Denne var nok en favoritt! Masse smil, latter og kiling i magen! Blir smil hos oss voksne også da ja! Er de små fornøyde blir jo vi voksne også det!
Mammaene fikk seg en tur på Spa også! Koste oss skikkelig ja! Var nydelig med 4 timer barnefri og masse sparom og fotmassasje! Nydelig!
Her ligger jeg og dupper i vann med 25% salt.... fløt lett da ja!
Ble en tur til Las Palmas også... her har gutta funnet en av mange vannfontener som fikk oppmerksomheten denne dagen! Gjør liksom ikke så mye å bli litt våt heller... tørker jo fort og det er greit å få kjølet seg litt ned!
Også fikk vi sett Santa Anna Katedralen i gamlebyen... veldig flott!
Ble en tur til Puerto de Mogan på lørdag... fantastisk mat på resturanten! Og etterpå ble det en is på gutta! Hihi, blitt noen iser de siste dagene ja!
Krokodiller må til for å bade!
Storebror har spurte lenge om å få leie en sånn trampebåt... og nå passet det jo bra! To store gutter og to pappaer la ut på tur ut på det store havet! Koste seg skikkelig ja!
.... og vi mammaene fikk det litt roligere på stranda med bare en lillebror å passe på!
Nå nærmer det seg slutten på dette besøket.... men først skal vi kose oss i bassenget idag da! Og om bare to dager kommer det jo nytt besøk! Ikke barnebesøk, men koselig allikevel da!
Og når det gjelder bursdagsgaver... Så har noen bestemt seg for å kjøpe lua... så ingen flere må kjøpe den! Tatt bort noen filmer fra lista også... så ta en titt før dere kjøper noe nå! Og er bare å finne på andre ting også altså!! For han her er glad for det meste han... hihi, selvom han jo kun svarer Lynet ting når vi spør!

2 kommentarer:

 1. Åh, det så jo bare kjempedeilig ut med sånt besøk da, sikkert stas for storebror å få lekekompisen på besøk.

  SPA for mammaene hørtes jammen ikke så verst ut det heller!

  SvarSlett
 2. Tihi, mange herlige bilder her ja!
  S sovnet da vi kom opp ista, og nå nekter han å sove ikveld, hehe... Skikkelig morsomt når vi voksne skal pakke liksom...
  Men, men. Snart er det inn i rutiner og bhg, og da blir nok legging litt lettere:-)
  Koser oss med ABBA show her vi da, før det er natta og snart hjemtur...
  Skulle ønske vi skulle vært en uke til, men vi har iallefall nytt den uka som har vært:-)
  4 1/2 mnd går fort, snart er det JUL:-)
  Takk for flott hjelp og guiding snuppa!
  Klem fra oss 3

  SvarSlett