onsdag 18. august 2010

Tenk at det har gått tre år alt!!

Ja tenk... igår kveld var det tre år siden gutten vår endelig kom! Vi hadde ventet lenge, hele 13 dager over terminen! Føles som igår... men tida flyr og vips blir han tre år liksom! Uææ...

Her kommer et knippe bilder fra gårsdagen... sånn at dere der hjemme kan ta en liten del i dagen hans ihvertfall!! Det er nok det tristeste med å bo langt unna hjemme... feiringen blir liksom ikke like koselig uten familie og venner... blir ikke det samme som ifjor da vi hadde hele familien samlet hjemme hos oss og spiste Thomas kake! Men men... vi er jo egentlig heldige da... Christer har vært her på besøk, bestefar kommer idag og om litt over to uker kommer mormor og morfar også... så noen får da vært her!

Gutten selv hadde nok en fantastisk dag igår! Han har gledet seg lenge til å bli 3 år og han strålte hele dagen igår! Ble kanskje litt mye oppmerksomhet sånn med en gang i bhg, men det gikk over etterhvert!
Jepp, her kommer det bilder ihvertfall!!!

Lynet kake har blitt ønsket leeeeenge! Er jo barneselskap på søndag, men gutten måtte da få en miniutgave av lynet på dagen sin også! (bare bittelitt bortskjemt altså!)

Gutten ble vekket med nytt Lynet sengetøy i senga... ballongerm flagg og pakker!

Fikk pakkene fra oss på morgenen da... så ventet vi med alle pakkene fra Norge til ettermiddagen.... En fornøyd gutt ja! Våknet veldig fort da han så alle pakkene i senga si!

Vannkanonen måtte testes med engang! Han har sett mye på de store gutta som har sånne her... og hatt lyst på en leeeeenge... litt vanskelig å bruke den enda da, men det kommer seg!

Lillebror var såklart med på feiringen han også! Flagges måtte det!

I stua fant bursdagsgutten en sykkel!! Dette er en sykkel vi har fått arve fra en gutt her nede da... måtte bare fikse støttehjul, så ble den fin som ny! Veldig kjekt å kunne arve litt... for er jo kjedelig å kjøpe masse ting som ikke kan bli med hjem etterhvert... Han skjønner ikke helt hvordan man tråkker enda, men det lærer han vel snart tenker jeg!
Så bar det avgårde til barnehagen!

I barnehagen fikk han såklart krone! Ikke den riktige fargen i hans øyne, men flott som bare det! ( Alt skal nemlig være rødt om dagen... Lynetfargen.....)

Fikk han tilslutt til å ta på krona da! Ikke helt lett, men et bilde fikk vi ihvertfall!!

Så ble det masse masse pakker fra Norge!! Gjett om gutten var fornøyd! Det første han sa da han begynte å åpne... som vi uheldigvis ikke rakk å få med på filmen: Oioioi, her var det mye kult jeg får!

Full konsentrasjon med tunga! Hihi, slekter på mor der ja....

SE så mye fint! Masse Lynet ting, Sabeltann hatt, fjernstyrt båt, filmer m.m

Christer har funnet Lynet sparkesykkel her nede til han da... den måtte testes ut pronto! De store gutta har nemlig sånn de også... Litt vanskelig, men med trening så går det nok fort snart!

Så ble det pølsefest på verandaen!

Fikk flere filmer da... og Rorri filmen måtte på med engang! Veldig glad gutt, for den gamle rorri filmen er full av riper og virker ikke lenger!

Så tid for kakespising! Lynet kaka ville han helst ha til frokost, men vi klarte å få han til å vente til ettermiddagen isteden! Et flott 3 tall ble blåst ut og kaka kunne spises!
Men han måtte påpeke en ting da.... det er jo ikke rødt på hjula til Lynet! ops... det må vi huske til den store kaka skal lages!

Nam nam!

Ble Oreo Kake på oss voksne da! Litt mere min smak liksom... hihi, ble ganske fullt i magen etterhvert da! Ille god denne! Er det noen som trenger oppskrift, så si ifra... så legger jeg den gjerne ut her!

Etter all kakespising ble det akkurat tid for en tur til bassenget og testing av den nye radiostyrte båten!! Kult!!! "JEG KLARTE Å KJØRE SUPERFORT"

Tok litt tid før gutten sovnet igår kveld... hihi, ikke så rart etter denne dagen da! Idag er han i bhg... koser seg masse der og er en helt annen gutt når han kommer hjem. enn den Trasse gutten vi har hatt idet siste! Nydelig for alle!

Idag reiser Christer hjem og Bestefar kommer på besøk, så da venter det nok enda flere pakker ikveld kan jeg tenke meg!
Nå skal jeg, Christer og minstemann ut å spise lunsj med far i huset...
Så ha en fin dag alle sammen! Vi blogges snart igjen!

5 kommentarer:

 1. Så ut som en herlig dag. Også så tøff lynet kake. Det tror jeg må testes på 2 års dagen i januar ;)

  SvarSlett
 2. Ser ut som du hade en veldigt fin gebursdag Nikolas. Nå er du 3 år og stor gutt.Kos og klem

  SvarSlett
 3. ojoj... hvordan kunne du glemme det røde på hjula til Lynet?? haha... Ser ut som Nikolas hadde en super bursdag ihvertfal1! Tenkte veldig på Nikolas i helga for da var vi jo på samme hytta som vi var på den dagen han ble født for tre år siden, og i esken med klær til lillegutt som vi hentet på Rolvsøy for litt siden ligger det en stripete body som han hadde på seg første gang jeg traff han:-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med vel overstått! Tiden flyr så alt for fort, og det er ignen ting vi kan gjøre for å forhindre det.

  Takk for koselig kommntar i bloggen min. =)

  SvarSlett
 5. Nå har jeg lest gjennom hele bloggen din, fra nyeste innlegget og helt hit. Skal lese meg videre bakover også, kjempe spennende! Men måtte jo benytte anledningen til å få oppskrift på kaken :-) Kjempe fint om du smetter den inn i et innlegg :-)

  SvarSlett