fredag 20. august 2010

"DU ER EN LEKEBIL"

Ja, da har jeg kommet igang med det jeg har tenkt på lenge....
Storebror i huset har en stor dilla på Lynet... har hatt det lenge!
Var så heldig å arve masse lynet biler av et søskenbarn, var vel det som startet det hele....
Også har han fått litt biler av oss her og der... litt belønninger...
Far i huset har tatt litt av på Lynet fronten en stund.... roet seg litt nå, men så har vel gutten nærmere 80 biler nå... og ligger fremdeles noen i skapet som han skal få sånn etterhvert!
OG når man nå først har begynt å samle... så kan man vel ikke akkurat gi seg heller... for er maaaaaaaaange han ikke har enda også... Disney har nemlig dratt den langt på effekter man kan få kjøpt fra filmen! Og tenk... de må tjene grovt! Er jo sykt mye å handle og mer produserer de... og dette er jo ikke lenger en ny film... begynner jo å bli noen år siden den kom!
Kanskje ikke så rart at en oppfølger ikke har kommet enda, for de tjener jo plenty på denne fremdeles!
Vel, tilbake til saken... Jeg har begynt å ta bilder av bilene... sån at vi kan dokumentere de vi har... så vi vet hvem vi evt mister underveis... og så er det litt lettere for familie og venner når de spør hvem han ønsker seg.... hihi, selvom det ikke blir lett... så kan de ihvertfall ta en titt da!
Dokumentasjonen lager jeg en liten Blogg av... så legger vi inn etterhvert som det kommer nye biler eller andre effekter...
Også blir det nok noen historier også... for bilene blir flittig brukt i lek... hele stua blir gjerne racerbane eller monument valley! Hører rett som det er sestninger fra filmen som: "DU ER EN LEKEBIL!" eller "STIKKE SOM EN RACER!"
Ta gjerne en titt inn om du har lyst!
LYNET BLOGGEN FINNER DU HER

1 kommentar:

  1. Gleder meg til å følge den nye bloggen, Prinsen elsker også Lynet

    SvarSlett