lørdag 28. august 2010

Fredag.... to dager for seint....

Hihi, har visst drøyd litt med å få postet dette innlegget... tok litt tid å laste opp bildene... også var det brått andre ting som tok tid.. også vips var det visst søndag kveld her gitt!
Fredag kveld var vi ihvertfall nok en gang ute å spiste middag med Line og Kent.
På en flott resturant med masse deilig mat!

Dette er forretten da... med Canari Tapas... masse godt! potetene er vel det som er veldig typisk Canari! På disse potetene har man en saus du ikke ser på bildet her, men den er oransje og heter Mojo. Ille godt!

Denne resturanten fikk vi høre var spesielt gode på fisk... så da måtte vi jo nesten bare spise det da! Dette er fisken til mannen i huset... med beina fjernet...

Dette er min rett... havsaborr med hvitløk og skalldyr! Veldig godt!!

En annen spesialitet på dette stedet var Mexican Cofee!
Masse underholdning i hvordan den blir laget!

Her varmes glasset....

Alkohol og sukker på kanten er på plass....

Ferdig dandert med kaffe og krem.... men er finalen på det hele sum er det som underholder mest da!

Her heller hun brennende sprit(?)... strålen blir lengre og lengre! LEgg merke til at hun står på en stol! Ikke en dråpe ble sølt!

Jeg ammer jo... og ikke liker jeg kaffe heller... Så på meg ble det heller en skikkelig dessert!

Banansplitt!! Ille god! Alt ble spist opp!

Dette er desserten til storebror i huset! Ikke så dum den heller... selvom fruseren var litt skummel da!
Det var fredagen...
Lørdag ble det ut å bytte gaver etter bursdagen... ikke like enkelt som hjemme... for de kan jo ikke et ord engelsk og vi ikke så veldig mange ord spansk! Og ikke er de med på å bytte uten kvittering! Og kvittering.... det hadde jo ikke vi.... hihi, men fikk byttet det meste da! Og skal vise dere noe av varpet til storebror en av dagene nå!
Kvelden på lørdag var vi på Anfi, der var vi sammen med mange av de andre barna i barnehagen på en lite fellesopplegg... på initiativ fra et av de andre foreldreparene! Veldig hyggelig! Barna storkoste seg og vi voksne ble litt bedre kjent! Veldig bra! JEg klarte desverre å glemme kameraet hjemme... synd... hmm.. får håpe det blir flere sånne kvelder da! Så kan jeg ta med kameraet neste gang!
Idag har det blitt en tur på stranda, men vi har Calima her igjen, så ble en litt kortere tur idag... litt vel varmt med 36 grader i skyggen for de små!
Vi har holdt oss inne resten av dagen, godt med air con da!

1 kommentar: