onsdag 25. august 2010

Bugaboo

Som tida flyr....
Nå har minstemann blitt 6 mnd allerede! Huff....
Så idag tok jeg motet til meg og byttet over til den andre delen på vogna.... er et lite skritt å ta det... da blir barnet vips enda mye større! Skulle ønske han kunne være liten litt lengre da... :)

Vogna fikk en vask og delene ble byttet ut.... Flott vogn da! Superfornøyd!

Gutten selv var også ganske så fornøyd! Rart å sitte sånn i vogna da! Mor i huset var mest spent på hvordan sovingen skulle gå... gutten er jo vant til å ligge helt ned, på flat madrass liksom... og gjerne også ofte på siden...
Denne vogna er jo ikke konstruert sånn akkurat.....

Hihi, men etter en liten gåtur... så sovnet gutten! Så får krysse fingrene for at det fortsetter på den måten! OG at lurene på dagtid samtidig blir lengre! Hihi, så kanskje nettene følger på!
Søvn avler søvn sies det jo.... Har ikke helt fått det til å funke her, men kan jo krysse fingrene for at det funker nå da!

Nå skal jeg surfe nettet etter en kul stelleveske som passer på vogna, for nå er det ikke akkurat noe sted å legge lommebok og nøkler lenger... Kan ikke akkurat ligge sånn som på bildet... Da blir de nok fort borte vekk og vips i en annens lomme!

3 kommentarer:

 1. Hei Stine, og tusen takk for kjempehyggelig "velkommen hjem hilsen" på bloggen! Kjenner den følelsen av vemod/stolthet/spenning når barna blir større, og støørre og STØRRE! Det er jo moro og da, å følge utviklingen- Men hjerteknuseren din er da liten lenge enda......kos deg!

  Klem fra Hege

  SvarSlett
 2. Ja, nå har han blitt stor! Jeg har ikke byttet ut bagen ennå, men jeg triller Jakob stadig rundt i trilla til Hedda, og det er han storfornøyd med. Full oversikt over hva som skjer rundt seg! Han sover godt i den, men det blir jo ikke det samme som i bagen, med madrass og pute og dyne, sovende på siden. Men det er jo en vanesak antakelig, og kanskje de sover litt roligere med selene.

  Kan anbefale stellebag fra Allerhand. Har en selv, og er superfornøyd! Ikke veldig kul den jeg har, men det er en full-pakke-bag med alt du trenger. Tror de også har enklere varianter i forskjellige farger.

  Håper det går seg til med levering av N i barnehagen etterhvert - virker jo som han trives når du kommer for å hente ham.

  Gleder oss til å treffe dere igjen, er dessverre litt lenge til, men høsten er jo en travel tid.

  SvarSlett
 3. Hei og takk for hilsen på bloggen min:)
  Deilig og litt vemodig at de blir større - husker godt da de var store nok til å sitte oppe i vognen og kunne spise en liten eske rosiner på en times tur...tok ikke lang tid før det var mye skrik etter mer rosiner etter fem minutters tur,hi,hi:)
  Kjersti

  SvarSlett